Asiat
Vaalihommia

Vaalihommia

Vuoden 2021 kunnallisvaalien ennakkoäänestys jatkuu vielä huomiseen tiistaihin 8.6. saakka  ja varsinainen vaalipäivä koittaa sunnuntaina 13.6. Itse olen ehdolla nyt ensimmäistä kertaa. Miksi?

Haluan suojella luontoa ja sen monimuotoisuutta, niin että arvokkaat ja rakkaat luontokohteemme säilyvät myös tuleville sukupolville.

Haluan turvata sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen toimivuuden, sillä hyvinvointi on perusoikeus, joka kuuluu varallisuudesta, taustasta ja yksilöllisistä ominaisuuksista riippumatta kaiken ikäisille, kaikille sukupuolille, täällä syntyneille ja muualta muuttaneille.  Keravalaisilla tulee olla hyvät edellytykset hyvinvoinnin rakentamiseen, terveyden edistämiseen ja toimintakyvyn ylläpitoon.

Haluan huolehtia kuntatalouden kestävyydestä ja edistää työllisyyttä siten, että julkiset hankinnat tehdään kestävästi huomioiden ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen vastuullisuus ja että pienillä paikallisilla yrityksillä olisi  mahdollisuus päästä osallistumaan tarjouskilpailuun.

Poikkeuksellista kampanjointi on ollut nyt koronapandemian aikaan. Tilaisuuksia nyt keväällä ei ole saanut mainostaa eikä järjestää. Vaaliteltatkin sallittiin nyt vasta kesäkuun alussa. Mutta toisaalta vaalien siirtyminen huhtikuulta kesäkuulle ei ole ainakaan ilmojen vuoksi harmittanut. Lämmintä on piisannut ja vaaliteltalla ei viime viikonloppuna tarvinnut värjötellä.

Melkein kaikki kampanjointi on tapahtunut somessa, Itsellä lähinnä Facebookissa ja Instagramissa. Twitterissäkin olen yrittänyt aktivoitua.

Flaikkuja  on jaettu lähemmäs 2000 kappaletta. Pyydänkin anteeksi, jos jollekin on flaikku tullut, vaikka on kieltänyt mainostamisen. Tarkkaan olen yrittänyt kaikki merkinnät postilaatikoista katsoa. Kaino toive onkin, että laatikoihin merkittäisiin selkeästi mainoskielto. Haalistuneista lapuista ei aina tiedä saako mainoksen sujauttaa laatikkoon vai ei.

Somessa näkyvyyttää on ollut mahdollista saada mainostamalla omia postauksiaan ja vaalitulos sitten näyttää mikä merkitys niillä on ollut ensikertaiselle.

Kävi vaalituloksen kanssa miten hyvänsä, tämä vaalityö ja tällainen kampanjointi on ollut varsin mukavaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.