Tajuttoman hyvä soijabolognese

Ainekset vähintään kuudelle:
- 4 dl tummaa soijarouhetta
- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- oliiviöljyä
- 400g tomaattimurskaa
- 1 tölkki tomaatti-valkosipuli-basilikakastiketta
- 1 kasviliemikuutio
- 3 tl paprikajauhetta
- 2 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- rouhittua mustapippuria
- 2,5 dl kaurakermaa
Kaada soijarouheen päälle kuumaa vettä sen verran, että rouhe peittyy. Anna rouheen turvota muutaman minuutin ajan. Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulia runsaassa öljyssä pannulla. Lisää soijarouhe. Paista soijaa hetki ja lisää sitten tomaattimurska, tomaatti-valkosipuli-basilikastike, mausteet ja kaurakerma. Hauduta kannen alla vähintään 10 minuuttia. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa.