Asiat
Uudet luottamustehtävät

Uudet luottamustehtävät

Minut nimettiin 23.8. tarkastuslautakunnan varsinaiseksi jäseneksi ja henkilöstö- ja työllisyysjaoston varajäseneksi. Ensiviikolla vahvistettaneen myös nimitykseni Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen neuvottelukuntaan varsinaiseksi jäseneksi.

Uuden luottamustehtävään valitun syksy pyörähtää käyntiin erinäisillä koulutuksilla.  Eilen oli ensimmäinen yleishallinnon lyhyt oppimäärä vallasta ja vallankäytöstä aiheina mm. miten päätöksenteko toimii ja mitä hallintomenettely on. Mitä ovat hallinnon ja päätöksenteon perusteet sekä lähtökohdat. Puhuttiin myös esteellisyydestä ja monesta muusta asiasta. Hyvät lähtökohdat aloittaa uusissa luottamustehtävissä.

Syksyn muut tulevat koulutukset liittyvät taitavan luottamushenkilön ja vaikuttajan työskentelyyn, vihreään vaikuttajuuteen ja siihen miten kaupunki toimii. Useita settejä erilaisista aiheista siis tulossa.

Tekemistä riittää myös tammikuussa pidettävien aluevaalien osalta mm. Vantaa-Kerava aluevaaliitiimissä. Tiimin tehtäviin kuuluu mm. ehdokashankinta, kampanjansuunnittelu ja valmistelu, viestintä sekä vaaliohjelman tekeminen.

Ja sitten vielä vaalit…?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.