UuniMö -pasta -vegaaninen
Paljon on kehuttu uunifetapastaa ja hyväähän se onkin. Päätin tehdä kyseisestä versiosta vegaaniversion ja hyvää on sekin.

Ainekset 4:lle:
400g Gnocchi pastaa
400g (2 pkt) Mö kreikkalaista klassikkoa
2 dl Oliiviöljyä
1 kpl Chili
4 rasiaa Kirsikkatomaatteja
1tl Suolaa
1tl Mustapippuria
2 ruukkua Basilikaa
Valmistus:
Lorauta uunivuoan pohjalle oliiviöljyä ja voitele vuoka. Laita Mö:t kokonaisena vuokaan.
Pieni chili ja laita Mö:n päälle.
Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä. Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä.
Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 15 minuuttia.Nosta lämpö 225 asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta tämän jälkeen vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista.
Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita pasta huolellisesti koko uunivuoallisen joukkoon niin, ettö Mö sulaa.
Tarjoile basilikan kera.
